Solar

Miért válasszuk?

A napenergia nagyszerű alternatíva mindenki számára, aki értékeli a függetlenséget és a hatékonyságot. Megújuló energia révén alkalmazása jelentősen hozzájárul a környezet védelemhez. Több mint tíz év garanciaidőn belüli telepítési költség megtérülés várható.

6 érv a napelemes rendszerek mellett:

- Lenullázza villanyszámláját
- Növeli ingatlana értékét
- Óvja környezetét
- Anyagi megtakarítás 30-40 éven keresztül
- Korlátlan energiaforrás
- Javítja a villamoshálózat biztonságát

Egyszerű ügyintézés

Pályázatokkal, lakossági, céges vagy akár önkormányzati felhasználásra is. Teljeskörű ügyintézés: helyszíni felmérés, tervezés, az áramszolgáltatói engedélyeztetés, a napelemes rendszer kivitelezése és véglegesítése után az áramszolgáltató felé egészen a „készre jelentés” leadásáig tart a munkánk. Így az ügyfeleinknek megrendeléstől jórészt csak figyelemmel kell kísérnie a kivitelezésig a folyamatot.
Elsődleges célunk a hosszú távú, sikeres üzleti kapcsolat kialakítása partnereinkkel.

Ügyfelekink véleménye a telepített napelemekről

Nagyon szépen köszönöm! Minden egyes ember, akivel a projekt során részt vett benne, tökéletes szakember volt. Nagyon lenyűgözött a telepítők gondossága a munka folyamán, és utána tistán hagyták el a helyszínt. Ti vagytok a legjobbak, akikről tudok. Köszönöm!

Sol_D_256, Dunaújváros 2021

“Az első telefonhívástól a kivitelezés végéig, nagyon segítőkészek voltak. Minden kérésünket figyelembe vették és beépítették a projektbe. A telepítés folyamata zökkenőmentes volt. Minden barátomnak ajánlom. Nagyon szépen köszönöm .”

Sol_N_345, Nagyvenyim 2020

Úgy döntöttem, hogy beruházok egy napelemre, de fogalmam sem volt, hogyan kezdjek hozzá. Segítettek a döntéshozatalban a szaktudásukkal. Most már magabiztosan mondhatom, hogy pontosan azt kaptam, amire szükségem volt.

Sol_R_51, Rácalmás 2020